Hoe ga ik te werk?

Omdat het lastig is om uw hond met een vreemde mee te laten gaan, wordt er eerst een afspraak gemaakt om, vrijblijvend, een gratis intake gesprek te voeren. Dit om ervoor te zorgen dat wij elkaar beter leren kennen en ik uw hond(en) leer kennen. 

Tevens worden er in dit gesprek ook de bijzonderheden van uw hond(en) doorgenomen.

Dubbele wandeling:

Bij de dubbele wandeling worden de honden voor de eerste wandeling (9.00) opgehaald, en zullen ook de 2e wandeling mee gaan. Na de 2e wandeling zullen de honden thuis gebracht worden meestal rond 14.00. (Bij warm weer zal het eerder kunnen zijn ivm kortere wandelingen)

 

Groepswandeling maakt het mogelijk om samen te snuffelen en te spelen onder toezicht.

Spelen met andere honden is niet alleen maar leuk voor een hond, het is ook goed voor de geestelijke gezondheid. Spelen betekent ook dat uw hond vrij is in het contact met andere honden en de sociale vaardigheid wordt daarmee ontwikkeld of/en in stand gehouden.

 
 

Desgewenst kan ik een proefwandeling maken of een keer meelopen met u en uw hond.

 

Mocht u bij de intake besluiten gebruik te maken van de uitlaatservice dan spreken we af wanneer ik uw hond(en)uitlaat en krijgt u van mij de algemene voorwaarden en tekenen we de overeenkomst en zo nodig het sleutelcontract.

 
 

Werkgebied is Maassluis en omgeving.

Woont u buiten mijn werkgebied neem dan contact op voor de mogelijkheden! 0637372798